Wat we doen

Stater biedt u een jarenlange ervaring. Wij kunnen ieder gewenst onderdeel van het traject van een hypothecair krediet (Front -, Mid – en Back-office) geheel of gedeeltelijk voor u ondersteunen zodat u zich kunt richten op uw commerciële kerntaken.

Sedert medio 2012 hebben wij nu ook onze dienstverlening uitgebreid en kan u nu ook op Stater beroep doen voor de volledige behandeling van uw consumentenkredieten. Daarnaast kunt u bij Euro Casso, de afdeling debiteurenbeheer van Stater terecht voor doelgerichte recuperatie van al uw schuldvorderingen.

We zijn graag uw businesspartner.

Hypothecaire kredieten

Stater verricht in uw naam en voor uw rekening alle activiteiten van de aanvraag. Over de uitbetaling van gelden tot en met het behandelen van de kredieten en de persoonlijke en zakelijke zekerheden alsook de inning van de vervaldagen. U kunt Stater inschakelen voor ondersteuning gedurende het gehele traject maar eveneens voor één of meer gedeelten ervan.

Stater biedt u dankzij zijn performant hypotheeksysteem een gestroomlijnd proces dat volledig geautomatiseerd en papierarm verloopt.

Onze ervaren medewerkers staan met hun doorgedreven kennis en jarenlange expertise garant voor een professionele behandeling van alle aspecten van het hypotheekproces.

None

Consumentenkredieten

U kan nu ook een beroep doen op Stater voor de ondersteuning van uw consumentenkredieten. Zoals voor de hypothecaire leningen kan Stater voor u het proces, geheel of gedeeltelijk van u overnemen.

Wij behandelen graag het volledige procesverloop van uw consumentenkredieten. Ons team van ervaren medewerkers zorgt via een geautomatiseerd en procesgestuurd behandelingssysteem voor een efficiënte en professionele dienstverlening.

None

Euro Casso

Onze afdeling debiteurenbeheer, een team van credit collectors en juristen, die dankzij hun jarenlange expertise en met een in eigen beheer ontwikkeld en ondersteund beheersysteem uw schuldvorderingen op een kwalitatieve en resultaatgerichte wijze behandelen.

Euro Casso is lid van de BVI (Belgische Vereniging van Incasso-ondernemingen).

None

Aanvullende dienstverlening

Back-up servicing
Stater beschikt over alle vereiste competenties om als onafhankelijke back-up serviceprovider de continuïteit van uw portefeuille hypothecaire kredieten en/of consumentenkredieten te waarborgen.

Effectisering
Stater Belgium heeft ruime ervaring in de ondersteuning bij effectiseringsoperaties van hypotheekportefeuilles.

None