Wie we zijn

Stater Belgium maakt deel uit van de Stater groep, de grootste hypothecaire dienstverlener in Nederland die met zijn uniek hypotheeksysteem ruim veertig procent van alle hypotheken in Nederland ondersteunt.

Stater levert hypothecaire diensten -en platformen voor externe geldverstrekkers. Dat maakt ons de ideale outsourcing partner. Zowel in Nederland als internationaal. Ons doel is consumenten op de hypotheekmarkt veilig, snel en probleemloos hun hypotheek te laten afsluiten, en zelf te laten beheren. Het complete proces: van oriëntatie op een hypotheek, tot en met de beëindiging ervan. En alles wat daartussen plaatsvindt. Dit doen wij voor meer dan 40 geldverstrekkers.

Over ons

Wie we zijn

Waar onze geldverstrekkers en banken hypotheken verstrekken, verzorgt Stater de volledige backoffice. Met de inzet van onze geavanceerde digitale services en gestroomlijnde processen zijn wij de ideale partner op de hypotheekmarkt. Met het ISO/IEC 27001 certificaat, in combinatie met de hoogste Fitch rating (RPS1-) in Europa, voldoen onze diensten en producten aan de hoogste internationale normen op het gebied van informatieveiligheid en security. Een belangrijk gegeven voor geldverstrekker en consument.

None

Certificaten

Met Stater haalt u betrouwbaarheid in huis. Stater heeft gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring in de hypotheekmarkt. Maar boven alles hecht Stater waarden aan kwaliteit. Regelmatig wordt de kwaliteit van onze dienstverlening en de beheersing van onze processen getoetst door onafhankelijke, externe organisaties. Dit geef onze klanten de zekerheid dat de dienstverlening bij Stater in goede handen is.

None

Stater International

Stater is op 1 januari 1997 opgericht als dochteronderneming van Bouwfonds en op vandaag uitgegroeid tot marktleider. Sinds 1 januari 2001 opereert Stater als een zelfstandige onderneming binnen de ABN Amro Groep. Vanaf maart 2019 is Infosys meerderheidsaandeelhouder (75 %) van Stater en ABN Amro Bank minderheidsaandeelhouder (25 %).www.stater.nl

None