Certificaten

Met Stater haalt u betrouwbaarheid in huis. Stater heeft gespecialiseerde kennis en jarenlange ervaring in de hypotheekmarkt. Maar boven alles hecht Stater waarden aan kwaliteit. Regelmatig wordt de kwaliteit van onze dienstverlening en de beheersing van onze processen getoetst door onafhankelijke, externe organisaties. Dit geef onze klanten de zekerheid dat de dienstverlening bij Stater in goede handen is.

Stater Belgium ISAE3402 Type 2

Stater Belgium heeft ook over 2021 een ISAE 3402 Type 2 rapport ontvangen voor de behandeling van zowel hypothecaire als consumentenkredieten. Het rapport bevat de resultaten van het onderzoek uitgevoerd door Deloitte. Naar aanleiding hiervan werd aan Stater Belgium een Type 2 verklaring afgeleverd.

None

Interne metingen

Op operationeel vlak heeft Stater Belgium een aanzienlijk aantal controles en beveiligingen ingebouwd via de Service Level Agreements en Operational Level Agreements die met de Staterklant worden vastgelegd. Heel het proces wordt gemonitord en maandelijks gerapporteerd aan de Staterklant. Een constante "vinger aan de pols" die toelaat om onmiddellijk bij te sturen waar nodig.

None